Loopbaancoaching

Loopbaancoaching

Loopbaancoaching en inkomen

Werken, ja lekker!

Denk je wel eens na over je carrière en leven. Dat doen wij mensen nog wel eens, toch? Zo’n vraag uit de reclame van een bekende opleider; “Wat wil ik later eigenlijk worden?” Of “Wil ik dit eigenlijk nog wel 20 jaar blijven doen?” Krijg ik hier nog wel energie van? Vind ik dit nog steeds leuk of niet? Als je dat herkent en je wil hier echt aandacht aan besteden dan kan loopbaancoaching jouw hierbij helpen. Onderzoek dit samen met mij, gewoon in Duiven. Ik geef je hieronder een aantal redenen waarom je dit zou doen.

Flexibel 

De arbeidsmarkt verandert in een steeds sneller tempo. Het zou best wel kunnen gebeuren dat je hier zelf de gevolgen van gaat merken. Regeren is vooruitzien. En jij kan wellicht denken : “Leuk idee, maar wat moet ik er mee? Het gaat prima en ik heb het al druk zat!” Mooi dan heb je alle reden om juist nu voor te sorteren. Het maakt je flexibel en aantrekkelijk voor werkgevers. Daar komt bij dat je waarschijnlijk al geruime tijd werkt. Zit je eigenlijk al op de helft  van je werkzame leven? Of werk je pas een paar jaar en denk je is dit het nou? Je ziet dat jouw loopbaan die tussentijdse controle gewoon verdiend. Wanneer stelde jij jezelf voor het laatst de vraag: “Wat moet mijn volgende stap zijn op het gebied van werk?” Ja, precies waar wacht je nog op? Stel vragen!

 

Plezier

Ga jij bijvoorbeeld nog met plezier naar je werk? Ik las in verschillende onderzoeken dat 60 tot 70 % van werknemers regelmatig met tegenzin naar zijn werk gaat. Als je dan bedenkt dat je minstens 40 jaar van je leven op je werk doorbrengt krab ik mijzelf achter het oor. Dat verklaart wellicht ook de hunkering naar geluk bij heel veel mensen. Met alleen het verlangen naar geluk, plezier of zingeving ben je er nog niet. Het is al best bijzonder als je precies weet wat je wilt. En dat je daar best hulp bij mag vragen spreekt voor zich.

Hoe werkt het?

Samen kijken we hoe jouw situatie er uit ziet.  Eerst schep je duidelijkheid in wat jij leuk vindt en goed kan. We gaan praktisch aan het werk vanuit jouw zingeving en gedrag. Dus geen ellenlange invullijsten. Vervolgens maken we een vertaalslag naar de arbeidsmarkt en welke kansen die voor jou biedt. Eigenlijk een soort APK van je loopbaan! Het resultaat is een concreet actieplan dat jouw richting geeft voor de ontwikkeling van het volgende deel van jouw loopbaan.

Wil je meer?

Mijn aanpak is persoonlijk en op maat. Dat betekent dat jij meer kunt vragen dan alleen loopbaan advies. Je hebt zelf de regie. Wil je meer weten over wat dit kan inhouden voor jou? Maak dan een afspraak en stel je vragen! Loopbaancoaching  is er ook voor jou!

Een kennismakingsgesprek is kosteloos.

Eigenlijk levert dat al veel op! Ja echt, durf jij het aan?
Top