Coaching voor Young Professionals

Coaching voor Young Professionals

coaching voor Young Professionals

Coaching voor Young Professionals: Wil jij meer grip op jouw loopbaan?

Jij wilt graag:

  • jouw mogelijkheden beter benutten.
  • Meer richting geven aan je carrière.
  • Een nuttige bijdrage leveren aan je omgeving of bedrijf
  • Met plezier naar je werk (blijven) gaan.
  • Een betere balans tussen werk en privé.

Herken jij jezelf in deze vragen?  Mooi, maar hoe zorg jij ervoor dat je dit bereikt ? Een coach helpt je bij het bepalen van jouw richting en het bereiken van jouw droom!  Geef je verlangen een kans en durf ervoor te gaan! Coaching voor Young Professionals, ook voor jou?

 

 

Vraag nu een kennismakingsgesprek aan!

Wees gerust het is gratis en vrijblijvend.

Ambities bij jonge werknemers.

Je bent nu al een aantal jaar aan het werk en je hebt het best naar je zin. Toch vraag jij je steeds vaker af of dit het nu is. Jij ging toch de hemel bestormen toen je net van je opleiding kwam? Met nieuwe frisse ideeën en jouw unieke kwaliteiten. Brand dat vuur nog volop? Ja, hartstikke tof. Maar wat als het niet zo is? Wat doe je dan? Ben jij strijdvaardig en ga je het veranderen? Of weet je niet goed hoe je dat kan aanpakken? Van je collega's hoef je het niet te verwachten of wel? Je werk is te makkelijk of te saai? Het burn-out-spook ligt misschien al op de loer. Onder jonge werknemers ligt het percentage dat burn-out raakt al op 21%. En ik weet wel dat het jou niet overkomt. Toch? Neem zelf regie en leiderschap en bepaal jouw ideale weg. Waar die toe leidt? Een andere werkgever of jouw eigen onderneming, het kan allemaal.

Zelfbeeld verbeteren door coaching.

Als jij je herkent in een zoekende jonge vakspecialist heb ik een geruststellende gedachte voor je. Jouw zelfbeeld blijft niet hetzelfde. Je kunt groeien door ervaring en leren van anderen. Jouw groei, met de juiste intentie, hoeft geen doel op zich te zijn. Als je dat wel zo ziet,  kan je dat in de weg gaan zitten. Het is afhankelijk van je ambitieniveau en hoe je daar mee omgaat. Uiteindelijk is het belangrijk om je zelf te leren accepteren. Zodat je tevreden en realistisch naar jezelf kunt kijken. Dat is niet even eenvoudig omdat jouw hersenen, jij als intelligente en ambitieuze Young Professional, een loopje met je gedachten kunnen nemen. En zet het dan maar eens stil.

Kiezen zonder stress?

Young Professional kiest zonder stress

 

 

 

 

Twijfels hebben we allemaal wel eens. Doe ik het juiste? Zijn er nog betere keuzes. Het houdt je scherp.  Maar als je hier langdurig en vaker last van hebt zou je er iets aan mogen doen!

Verbeter je competenties!

Competenties verbeteren door coaching Young Professionals

 

 

 

 

Welke kernkwaliteiten heb jij? En zet je ze ook verstandig in? Op de juiste toon en met behoudt van je eigen persoonlijkheid? Zodat jij op een natuurlijke manier je doel bereikt!

Wat wil jij graag?

Young Professional; Wat wil jij graag?

 

 

 

 

Vraag jij jezelf wel eens af wat je volgende stap kan zijn? Waar wordt jij nou echt blij van? Ik kan heel veel maar ik weet niet wat nu echt wil? Wat kan ik eigenlijk echt goed?

Ondernemersplannen?

Ondernemen?

 

 

 

 

Wil je gaan ondernemen? Daar komt veel bij kijken. Een heldere visie en missie. Weet jij welke waarde jij toevoegt aan je klant? Hierbij is reflectie, zelfkennis en marktkennis onmisbaar.

Coaching voor Young Professionals

Herken jij je in het beeld dat hierboven geschetst is? Ben jij die Young Professional die is vastgelopen op het werk of privé? Dan kan jij coaching gebruiken. Neem dan actie en pak regie terug over je leven. Jouw coach helpt je om de stappen te maken, zodat jouw patroon doorbroken wordt. Gestructureerd, veilig en in jouw tempo.

Nieuwsgierigheid is een mooie eigenschap!

Je wilt toch ook weten wie je gaat coachen?
Top