Loopbaanadvies Arnhem

Loopbaanadvies Arnhem

Denk jij wel eens na over loopbaanadvies? We kunnen oneindig lang praten over jouw loopbaan.  Je kunt uitvoerig onderzoek doen in verschillende databases. Dan heb je alles onderzocht en dan? Er is geen verrassing meer voor je over jouw markt en zoekrichting. Data liegt immers niet. Je hebt hoogstwaarschijnlijk een flinke prijs mogen betalen voor al die tests. Er zijn alleen twee variabelen die wel erg belangrijk zijn. Ten eerste, het zijn gemiddelden en ten tweede ben jij geen nummer in een database. En niet op de laatste plaats heb jij nog geen handvatten om mee aan de slag te gaan.

Wil jij aan het werk met loopbaanadvies Arnhem?

 

Loopbaanadvies-Remco-Vonk

Wil je meer informatie?

Ik snap dat jij eerst wilt weten wie je gaat begeleiden.

Praktisch loopbaanadvies.

Hou jij van een praktische aanpak waarbij we gezamenlijk onderzoeken waar je naar toe wilt? Als ik het concreet mag maken voor je, hanteer ik de volgende centrale vragen.

Ten eerste wat wil je precies bereiken met jouw traject voor loopbaanadvies? Het is belangrijk bij een intake duidelijk te krijgen wat je doel mag zijn. Welke behoeften heb je in werk en werkgever. Wil je dit je werkzame leven blijven doen of is het een opstap naar je uiteindelijke droombaan. Het kan maar helder zijn voor je.

De tweede vraag gaat over wat je in huis hebt. Wat kan je allemaal al en wat nog niet? Misschien zijn er talenten bij je die je nog niet kent? Als je dit goed weet kun je de volgende stap maken. Die stap gaat over wat je aan een potentiële werkgever vertelt. Jij wilt dit zo effectief mogelijk doen bij die toffe werkgever. Je ziet jezelf daar al werken of niet?

Uiteindelijk is deze laatste stap waar het allemaal omdraait. Loopbaanadvies Arnhem kan jou ook helpen bij het bereiken van jouw ideale baan!

Maatwerk in praktijk

We voeren drie gesprekken met elkaar, waarbij de bovengenoemde stappen centraal staan. Maatwerk staat bij Re-Fides Coaching & Advies centraal maar in grote lijnen volgen we de volgende route:

1. Wat wil ik?

Hier verkennen we jouw wensen. Een belangrijke fase want je maakt hier bewuste keuzes We brengen in kaart wat je precies verlangt van een werkgever. Welke behoefte je daar wil vervullen? Door inzicht te geven over jezelf creëren we een nieuw perspectief.

2. Wat kan ik ?

Gedurende jouw leven heb jij vaardigheden geleerd die je helpen bij het uitvoeren van je werkzaamheden. Er bestaat daarnaast ook nog zoiets als talent. Dat wat je makkelijk afgaat en zoals iedereen dat kan, denk jij. Wat vind jij leuk om te doen? Kortom in deze fase van de begeleiding gaan we dieper in op jouw kwaliteiten.

3. Wat vertel ik?

Als jij jouw wensen en kwaliteiten goed in beeld hebt mag je de arbeidsmarkt hiervan overtuigen. De een ervaart dit als een feest, de ander ziet er als een berg tegenop. Jezelf presenteren in een pitch of sollicitatiegesprek. Welke vragen worden gesteld bij een sollicitatie. En dan praktisch: hoe kun je het daar het best mee omgaan? Sollicitatiebrief, C.V en tegenwoordig vaak een film maken. Hoe doe je dat?

Als resultaat van onze samenwerking maak jij een actieplan. Hierdoor kun jij een actieve wervingscampagne voeren, die gaat leiden naar jouw droombaan.

Werkwijze:

  • Je hebt vier gesprekken van een uur bij jouw coach op locatie.
  • de data worden in onderling overleg bepaald.
  • Je brengt jouw kwaliteiten in kaart.
  • Opdrachten en/of ideeën krijg je aangereikt.
  • Je leert jouw verhaal te presenteren met impact.
  • We maken samen een plan zodat jij jouw campagne kunt voeren.

Praktische investering:

Het hele traject bedraagt € 700,- inclusief BTW.

Wil je een afspraak maken?

Claim hier jouw plek voor een vrijblijvende kennismaking!
Top