Werkwijze

Werkwijze : Wat ik bied.

Respect en vertrouwen vind ik belangrijk in coaching. En zeker in een relatie die er op gericht is om mensen op een positieve manier te veranderen. Jezelf verbeteren is voor de één uitdagend en voor de ander weer heel spannend. Iedereen is anders. Gelukkig maar. Belangrijk is dat je je veilig voelt bij mij in Duiven. En dat je ruimte kunt nemen om jezelf te zijn. Die ruimte bied ik je. De manier waarop iemand zijn of haar gedrag verandert, is mede afhankelijk van hoe je leert. Ben je een theoreticus of juist een doener? Door gebruik te maken van verschillende werkvormen, oefeningen en opstellingen van situaties, ontstaat beweging. Hiermee ga je aan de slag om tot inzichten en oplossingen te komen. Ik begeleid je stap voor stap naar jouw gewenste resultaat.  Mijn werkwijze en indien nodig structuur en jij bepaalt het tempo!
Werkwijze
talentontwikkeling

Intakegesprek

In een eerste gesprek maken we nader kennis met elkaar. We kijken eerst samen wat je al bereikt hebt en wat je verder wilt bereiken.
Vervolgens verkennen we verder en bepalen waar jij aan wilt werken. Jij stelt jouw leerdoelen vast. Wie ben je en wat wil je bereiken? En welke motivatie breng je mee?

(H)erkennen

Wat zijn je patronen,  je leerstijl, je manier van communiceren, je talent en verbeterpunten. Wat is jouw werkwijze nu? Hoe ga je die (her)ontdekken, ontwikkelen, bewust inzetten of juist niet.  Je bent aan het creëren. Hierbij voeg je eigen talenten en puzzelstukjes toe. De mentale en lichamelijke verandering begin je te merken.  Afgestemd op jouw persoonlijke doelstellingen.

Toepassen en verankeren

Nu je een beter inzicht hebt in wat je wilt en niet wilt ga je aan de slag met wat je wil veranderen. Dit vind ik het mooiste gedeelte van je groei. Je ontdekt nieuwe talenten. Neemt afscheid van oude overtuigingen. Je begint het effect van coaching in de praktijk te merken en je groeit. Wat staat je dan nog in weg om je droom te realiseren?

Praktische werkwijze

Na een intakegesprek gaan we samen aan de slag. Hoewel een coachingstraject natuurlijk niet bij iedereen hetzelfde verloopt kun je uitgaan van zeven tot tien gesprekken.  De duur van een gesprek ligt tussen één tot anderhalf  uur. Het is tevens afhankelijk van je vraagstelling en wat je precies wilt bereiken. Belangrijk is de mate van energie die je zelf steekt in het aanpakken van je uitdaging. Ik stel je in staat om te ontwikkelen en te groeien. Hierbij besteden we aandacht aan zowel de mentale als de lichamelijke kant van het effect van coaching. De verantwoordelijkheid om dit te bereiken ligt bij jezelf! Mijn werkwijze en jouw keuzes. Wil je aan de slag? Mail of bel mij dan voor een afspraak voor een intake of meer informatie.

Top