Voor wie is coaching?

Voor wie is coaching?

Als ondernemer en professional zul je graag je doelen willen bereiken.  Herken je dat? Jouw vragen hierover zijn leidend voor de richting die we samen op kunnen gaan. Je hoeft je coachvragen niet meteen helemaal in kaart te hebben. Na een intakegesprek brengen we dat samen scherp in beeld! De weg die je vervolgens kiest bepaal je zelf!  Om je een idee te geven vind je hieronder een aantal voorbeeldvragen.  Het biedt je ruimte om alvast stil te staan bij vragen die je zelf hebt.

Werkgerelateerde vragen

We besteden het grootste deel van ons leven op het werk:
Ik wil graag partner worden, en daarom mijn persoonlijkheid verder ontwikkelen
Hoe houd ik me staande in een veranderend bedrijf?
Wat zijn mijn alternatieven als ik niet intern kan doorgroeien?
Hoe herstel ik mijn balans tussen werk en privé?
Hoe vergroot in mijn zichtbaarheid?

 

Werkgerelateerde vragen

Persoonlijke vragen

Ieder mens heeft zijn eigen DNA en dat is ook goed.
Mijn leven is prima en toch voel ik me niet happy?
Waar krijg ik nu echt energie van?
Waar ligt mijn passie?
Wat kan ik eigenlijk echt goed?
Ik kan heel veel maar weet niet wat ik nu echt wil?

Loopbaanvragen

Vraag je jezelf wel eens af wat je volgende stap kan zijn?
Ik wil meer waardering op mijn werk maar hoe doe ik dat?
Krijg ik een burn-out of kan ik dit nog voorkomen?
Ik wil meer voldoening in mijn werk.
Outplacement en welke richting wil ik nu inslaan?
Wat voor werk wil ik nu eigenlijk?
Ik wil voor mezelf beginnen maar hoe dan?
Hoe kan mijn bedrijf sneller groeien?

Meer informatie over loopbaancoaching vind je hier

Loopbaanvragen

Voor wie is coaching?

Coaching is geschikt voor iedereen! Het zal je niet verbazen dat ik hiervan overtuigd ben. Alleen is niet iedere coach geschikt voor iedereen. Zorg daarom dat je eerst een zorgvuldig kennismakingsgesprek voert. Stel vragen over werkwijze, richting en structuur. Maar overdrijf niet.  Stel jezelf kwetsbaar op en je zult beloont worden is mijn credo. De ervaringen van degenen die je voorgingen kunnen je ook helpen.

Tot snel de koffie staat klaar!

Hoe werkt dat dan coachen?

Goed zo, je bent nieuwsgierig! Ja, klik er maar op. Ja hier.
Top