Vlogs en video

Vlogs en video

Vlogs en video zijn een ideale manier om net even wat andere dingen te laten zien. Thema's of onderwerpen die je kunnen inspireren, ontroeren of je juist laten lachen. Humor is een geweldige manier om te relativeren mits je het met de juiste intentie gebruikt. Op deze pagina laat ik naast video's met humor ook mijn vlogs zien waardoor jij mij beter leert kennen.

Coachen is een modegrill!

Ik hoor het vaak:" Oh ja, ben jij ook al een coach!?" Doe je ook mee aan de mode, dat iedereen ineens coach is geworden?  In deze video leg ik uit dat dat helemaal niet zo is. Coachen is een ambacht dat al ruim 100 jaar bestaat. Een ambacht dat steeds in ontwikkeling blijft.

Coachen kun je zelf toch wel!

Nou nee, coachen is en vak. Naast kennis en kunde vereist het ook ervaring in het herkennen van patronen. En hoe objectief ben je als het gaat over jezelf. Een coach helpt je met het stellen van scherpe vragen en het bieden van een structuur. Zo kom je effectiever waar je wilt zijn! Ik geef je ook een tip welke vraag je kunt stellen als je wilt beginnen met een coach.

Stress en angst? Hoe ga je daar mee om.

Wil jij meer grip op stress of angst? Ik merk bij veel mensen die on- en offline spreek angst en onzekerheid. Wil je daar over praten maak dan eens een vrijblijvende afspraak.met een coach. Ik help je graag om meer grip te krijgen en jouw bewustzijn te vergroten.

Als jij een probleem hebt in je leven lost dit het op!

De ideale klant! Door Arnoud van den Bossche.

Waarnemen? Waar let jij op?

Inspirerende Speech: Wees je beste zelf!

15 verrassende psychologische feiten! Top Think

In deze video leer je een aantal verrassende feiten over hoe je hersenen werken!

Groei of vaste mindset.

Top

Wil jij niets meer missen?

Abonneer je dan op de nieuwsbrief!NL Leert door: nieuws

De subsidiepot voor loopbaanadvies voor 2020 is leeg! Voor 2021 is er weer budget vrij gemaakt. Wil je toch al eerder hiermee beginnen, informeer dan naar het speciale aanbod. Zo hou je toch grip op je carrière.

Zoek jij een coach, maak dan nu een afspraak voor een gratis intakegesprek!

Ontdek jouw talent en hoe je dat optimaal leert benutten!

Mail me hier voor een afspraak.