Vlogs en video

Vlogs en video

Vlogs en video zijn een ideale manier om net even wat andere dingen te laten zien. Thema's of onderwerpen die je kunnen inspireren, ontroeren of je juist laten lachen. Humor is een geweldige manier om te relativeren mits je het met de juiste intentie gebruikt. Op deze pagina laat ik naast video's met humor ook mijn vlogs zien waardoor jij mij beter leert kennen.

Coachen is voor mensen met een probleem!

 

Zo af en toe kom je wel eens iemand tegen die een uitgesproken mening heeft over coachen. Noem het een vooroordeel. Deze blog gaat over een van die vooroordelen.

Coachen is een modegrill!

Ik hoor het vaak:" Oh ja, ben jij ook al een coach!?" Doe je ook mee aan de mode, dat iedereen ineens coach is geworden?  In deze video leg ik uit dat dat helemaal niet zo is. Coachen is een ambacht dat al ruim 100 jaar bestaat. Een ambacht dat steeds in ontwikkeling blijft.

Coachen kun je zelf toch wel!

Nou nee, coachen is en vak. Naast kennis en kunde vereist het ook ervaring in het herkennen van patronen. En hoe objectief ben je als het gaat over jezelf. Een coach helpt je met het stellen van scherpe vragen en het bieden van een structuur. Zo kom je effectiever waar je wilt zijn! Ik geef je ook een tip welke vraag je kunt stellen als je wilt beginnen met een coach.

Stress en angst? Hoe ga je daar mee om.

Wil jij meer grip op stress of angst? Ik merk bij veel mensen die on- en offline spreek angst en onzekerheid. Wil je daar over praten maak dan eens een vrijblijvende afspraak.met een coach. Ik help je graag om meer grip te krijgen en jouw bewustzijn te vergroten.

De ideale klant! Door Arnoud van den Bossche.

Heb je een probleem in het het leven, dit lost het op!

Inspirerende Speech: Wees je beste zelf!

Waarnemen? Waar let jij op?

Groei of vaste mindset.

15 verrassende psychologische feiten! Top Think

In deze video leer je een aantal verrassende feiten over hoe je hersenen werken!

Top