Referenties

Referenties

Uit gesprekken met coachees, netwerkcontacten en anderen krijg ik te horen wat ze van mij  als coach en van mijn aanpak vinden. Om een indruk te geven heb ik er een aantal hieronder opgesomd. Omdat vertrouwen voor mij belangrijk is bij coaching,  zijn de onderstaande teksten in overleg anoniem gemaakt.

Vakman, weet je op een bepaalde manier te triggeren. Veel manieren in zijn pakket om tot de kern te komen. Scherp, bepaalde humor, vriendelijk.
Roel, september 2019
Recht voor zijn raap ofwel er niet om heen draaien. Geeft dit ook aan als jij, als klant, daar moeite mee hebt. Humor, maar wel de stijl van Remco. Daar zal je achter komen tijdens de gesprekken. Remco oprecht, gedreven, brede kennis en vooral goed in zijn vak!
Geert, september 2019
Remco is in in staat om het beste in je naar boven te halen. Hij doet dat op een respectvolle, liefdevolle en humoristische manier. Hij heeft me laten zien dat kwetsbaarheid een kracht is en hoe ik dat kan inzetten. Ook heb ik helder gekregen wat ik wil en wie ik ben, wat mijn patronen zijn en hoe ik deze kan doorbreken. Hij was er voor me als ik vastliep en in paniek raakte. En steeds was er rust, betrokkenheid en ruimte. Heel belangrijk en heel prettig.
Anoniem, september 2018
Remco is betrokken, oprecht, innemend, opbouwend en niet in de laatste plaats confronterend als coach met een missie om het beste uit iemand te halen, waar hij dan ook helemaal voor gaat, met een flinke dosis humor.Hij weet in heel korte tijd tot de kern van de problemen te komen. De bewustwording en kwartjes die zijn gevallen ( ik zou er rijk van worden !) zijn aan hem te danken door zijn effectieve manier van coachen in het hier en nu.
Marjon, mei 2018
Remco legt de vinger op de zere plek en werkt daar naartoe op een manier waarvan jij niet weet dat je die nodig hebt. Dat is vaak confronterend maar wellicht juist daardoor heel leerzaam. Hij doorziet waar de problemen zitten, is confronterend maar geduldig en legt uit als iets niet binnenkomt of duidelijk wordt. Mijn traject met Remco was zeer leerzaam en ik zou het zeker weer doen.
Marieke,  februari 2017
Prettige persoon die je op je gemak stelt. Hij maakt het je echter niet makkelijk, dwingt je goed na te denken en kiest daarvoor verschillende strategieën.
Klaas,  maart 2017

Remco is een coach die:

 • Mij vreselijk uitdaagt!
 • Met mij meegaat en me volgt.
 • Echt is!
 • Humor en scherpte in weet te zetten voor mijn coaching!
 • Mij helpt te groeien.
 • Humor hebt die effect heeft!
 • Mij niet loslaat, pitbull!

 

Wat breng ik nog meer?

 • Je vraagt door net zolang tot je bij de kern bent.
 • Sensitiviteit en inlevevingsvermogen. 
 • Kwetsbaarheid. 
 • Humor.
 • Provocaties. 
 • Verbinding maken, echt contact leggen.
 • Praktische handvatten.
 • Luchtigheid.
 • Geen angst om te blijven staan bij wat er echt toe doet!
Top