Persoonlijke ontwikkeling begint met bewustzijn.

Bewustzijn is het begin van ontwikkeling. Persoonlijke ontwikkeling wil jij toch ook? Maar hoe doe je dat dan? Haal jij ook het beste uit jezelf? Je hebt er toch alles aan gedaan? Toch heb je het gevoel dat het net niet is, wat je voor ogen had. Herken je dat? Als je effectief aan je persoonlijke ontwikkeling wilt werken,  hoef je dat niet alleen te doen. Een coach helpt je daarbij. Waar verlang jij naar? Waar lig jij wakker van? Gun jezelf hulp en tijd om hier eens echt goed bij stil te staan. Zet die eerste stap naar jouw droom.

Mijn missie is het helpen van professionals,  zelfstandigen en ondernemers bij het vergroten of hervinden van hun persoonlijke en zakelijke effectiviteit. Hierdoor verbetert niet alleen je bedrijfsresultaat. Ik breng je beter in contact met jezelf. Zowel mentaal als fysiek. Hierdoor ervaar je veranderingen beter. Het wordt leuker om jezelf beter te leren kennen. Verbinding met anderen begint door verbinding met jezelf te maken.

Ik daag je uit om je eigen verantwoordelijkheid te nemen? Om jouw persoonlijke ontwikkeling bewust te beginnen. Wil je werken vanuit vertrouwen, respect, creativiteit en met de nodige humor? Wil jij voorop lopen of de boot missen? Durf jij ook als professional en als mens groeien?

Dan ben ik er voor jou met heel mijn hart en ziel!

Remco Vonk
Arnhem- Duiven

Effectieve coaching voor professionals en ondernemers!

Top