Over

Over mij

Re-Fides

Fides was een Romeinse Godin van goede wil en trouw en dit geeft aan hoe ik wil werken en leven. Goede wil en trouw zijn woorden die goed bij me passen. En ik bied je die omgeving om te leren en te groeien. Voeg daar aan toe: veiligheid, creativiteit, integriteit, enthousiasme en humor.

Dan heb jij al veel over mij, als coach en mens, redelijk goed in beeld.

Zakelijke dienstverlening

Als professional heb ik ruime ervaring in zakelijke dienstverlening,  waardoor ik goed begrijp wat er van je gevraagd wordt. Ik heb bedrijven begeleid in directe- en indirecte verkoop- en klantstrategieën. Ik merkte dat de vragen van ondernemers ook vaak ging over hun bedrijf. Hoe doet mijn bedrijf het ten opzichte van anderen? Hoe kan ik het als ondernemer beter doen? Welke vaardigheden moet een ondernemer (en mens) bezitten om succesvol te zijn in zijn werk? Daar door verschoof mijn aandacht verschoof steeds meer van verkoop van advies, naar het coachen van ondernemers. En het verbaast je misschien niet meer,  maar zij wilden ook veel over mij weten.

In de loop der jaren heb ik gezien dat vaak alleen het resultaat van inspanningen telt. Dat is logisch, zeker in een commerciële organisatie. Mijn overtuiging is dat er beter gewerkt kan worden aan hoe je je doel bereikt. Wat is er nodig aan kennis, vaardigheden, emoties en mentale overtuigingen om dit te bereiken? En hoe ontwikkel je dat talent op een effectieve manier? Hier kan ik je uitstekend bij ondersteunen. Als coach, als salesman en als mens. Over mij gaat eigenlijk over jou en hoe ik je mag helpen.

Opleiding

Naast mijn werkervaring, heb ik bij Blankestijn en Partners de post-HBO opleiding ‘Coachen met Ziel en Zakelijkheid’ gevolgd (Europees geaccrediteerd (EQA) en NOBCO – EMCC gecertificeerd). Tijdens deze opleiding heb ik geleerd doelgericht te coachen op zichtbare resultaten en verdiepend te coachen om gewoontegedrag te doorbreken. Waar ik veel plezier aan beleef is als ik bijdraag aan het bereiken van jouw doelstellingen. Dat kan zijn bij het vergroten van persoonlijke effectiviteit of  andere werk gerelateerde vragen. Als ik bewustzijn kan vergroten en je kan helpen je eigen kracht te (her-)ontdekken is dat fantastisch.

 

 

 

Remco Vonk

             

 


Verandering begint met bewustzijn!


Verandering is in begin heel lastig en soms ook pijnlijk. Je gaat voorbij je comfortzone,.

Daarna volgt de verwarring want er gebeurt van alles in je hoofd en lijf.

Als je dan aan het einde van je verandering komt is het geweldig mooi!


Visie

Iedereen weet diep van binnen wat hem of haar bezighoudt. Wat er goed gaat en wat er beter kan. Neem jouw verantwoordelijkheid en realiseer je eigen doelstellingen. Gun het jezelf om daar vragen over te stellen. Aan je zelf maar vraag ook anderen eens om hulp. Je zult versteld staan wat er dan kan gebeuren.

Missie

Mijn missie is het helpen van professionals en ondernemers bij het vergroten of hervinden van hun persoonlijke en zakelijke effectiviteit. Ik breng je beter in contact met jezelf. Niet alleen mentaal maar ook fysiek. Daardoor ervaar je veranderingen beter. Het wordt leuker om jezelf beter te leren kennen. Verbinding met anderen begint uiteindelijk door verbinding met jezelf

Top