Re-Fides Coaching & Advies businesscoach van de Startversneller

Re-Fides Coaching & Advies ook businesscoach bij de Startversneller!

Businesscoach startversneller

Startversneller

In mei is de Startversneller gelanceerd. De Startversneller  businesscoach helpt je bij een succesvolle start van je eigen bedrijf. Het programma is er voor mensen die serieuze plannen hebben om een bedrijf te starten, maar ook voor ondernemers die al zijn begonnen. Voorwaarde is dat je bedrijf gevestigd is of wordt in de provincie Gelderland. Door middel van een businesscoach ontwikkelen we je ondernemersvaardigheden. We attenderen je op interessante bijeenkomsten en breiden je netwerk uit. Bijvoorbeeld door je met organisaties en personen in contact te brengen die je helpen bij de groei van je onderneming. Woon je in de omgeving van Arnhem of Duiven nog makkelijker!

Subsidie

Hoe krijg je de subsidie? Ten eerste voldoe je aan bovengenoemde criteria. Daarnaast heb je een positieve indruk gemaakt in je intakegesprek. Als laatste heb je een positieve uitslag laten zien in de ondernemersscan.  Dus eigenlijk als je laat zien dat jij een serieuze ondernemer bent, kom je in aanmerking voor een coachingsvoucher. De vergoeding kan oplopen tot €1000,- Dit steuntje in de rug laat je toch niet lopen? Ik zeg Doen!

Wat doet een businesscoach?

Dat verschilt per coach en is afhankelijk van het specialisme van de coach. Het belangrijkste is het begeleiden bij het maken van keuzes en leggen van de juiste focus op jouw activiteiten.  Daarnaast is een coach een klankbord om je ideeën te toetsen. Een businesscoach kan hierdoor bijdragen aan het behalen van korte en lange termijn successen. Mijn aanpak helpt bij het hooghouden van jouw energie en motivatie. Deze externe stimulans kan net het verschil maken bij het realiseren van jouw doelen. En daar gaat het toch om bij jouw business?

Wil je meer weten over jouw businesscoach via startversneller, neem dan gerust contact met me op!

Top