Loopbaancoach Nijmegen

Loopbaancoach Nijmegen

Wordt jij moe van je werk? Je kent nu wel de klappen van de zweep. Het is moeilijk om er voldoening uit te halen. Wil je eigenlijk iets heel ander gaan doen? Denk je er aan om een nieuwe opleiding te volgen. Dan is een gesprek met een loopbaancoach in Nijmegen en omstreken iets voor jou. Als business- en personal coach kan ik je duidelijkheid verschaffen over jouw mogelijkheden. Ik vind het belangrijk dat jij ontdekt wie je echt bent, wat je wilt en wat je kunt.

Samen kijken we hoe jouw situatie er uit ziet. Door de juiste vragen te stellen schep ik duidelijkheid in wat jij leuk vindt en goed kan. We gaan praktisch aan het werk vanuit jouw zingeving en gedrag. Dus geen ellenlange invullijsten. Vervolgens maken we een vertaalslag naar de arbeidsmarkt en welke kansen die voor jou heeft. Eigenlijk een soort APK van je loopbaan! Het resultaat is een concreet actieplan dat jouw richting geeft voor de ontwikkeling van het volgende deel van jouw loopbaan.

Ook benieuwd wat loopbaanadvies voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met mij op en maak een afspraak voor inspirerend loopbaancoachingsgesprek in Nijmegen en omstreken!

Wie ben ik?

Om goed met iemand samen te werken wil je natuurlijk weten met wie je te maken hebt. Dat begrijp ik. Daarom stel ik me graag even voor: ik ben Remco Vonk, eigenaar van Re-Fides Coaching & Advies en ik help je graag met loopbaancoaching in Nijmegen en omstreken. Als Ondernemers- en personal coach hielp ik al tientallen ondernemers en particulieren het beste uit zichzelf te halen. Ik doe dit met behulp van een onderscheidende aanpak op basis van het Ster-model(©Blankestijn), het stellen van concrete doelen en actiegerichte sessies.

Loopbaancoaching in Nijmegen en omgeving.

Heb je ook interesse gekregen in loopbaancoaching in Nijmegen of omstreken? Wil je meer richting geven aan je carriere? Mijn aanpak is persoonlijk en op maat. Wil je weten wat dit betekent voor jou? Maak dan een afspraak en stel je vragen! Loopbaancoaching in Nijmegen en omliggende regio is er ook voor jou!

Top