NL Leert door! Loopbaanadvies

Loopbaanadvies

Heb jij behoefte aan ontwikkeling? Ben jij op zoek naar een andere baan?
Maak nu gebruik van een ontwikkeltraject met subsidie. Dan kost het je niks!

Hoe zit dat dan?

De overheid heeft een subsidieregeling getroffen om werkenden te helpen met schollong en advies. De regeling NL leert door biedt zowel werkenden als werkzoekenden de mogelijkheid om ontwikkeladvies aan te vragen of scholing te volgen voor behoud van werk. Dit geldt niet alleen voor werknemers, flexwerkers, zzp’ers en ondernemers, maar ook voor mensen die nu geen werk hebben: iedereen vanaf 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd met een relatie tot de Nederlandse arbeidsmarkt kan vanaf 1 augustus een gratis ontwikkeladvies aanvragen bij gekwalificeerde loopbaanadviseurs. Loopbaanadvies omdat het werkt.

Nu al een afspraak maken?

Of wil je eerst weten wat je krijgt!

Aanbod Loopbaanadvies

Wat krijg je:

 • Een arbeidsmarktscan
 • Vier gesprekken van een uur bij jouw coach op locatie.
 • Je brengt jouw kwaliteiten in kaart.
 • Opdrachten en/of ideeën krijg je aangereikt om meteen toe te passen.
 • Je leert jouw verhaal te presenteren met impact.
 • We maken samen een plan zodat jij jouw campagne kunt voeren.

De loopbaancoach

Maatwerk in praktijk

We voeren vier gesprekken met elkaar, waarbij de bovengenoemde stappen centraal staan. Maatwerk staat bij Re-Fides Coaching & Advies centraal maar in grote lijnen volgen we de volgende route:

 1. Het maken van een arbeidsmarktscan gebaseerd op jouw persoonlijke informatie. Het geeft inzicht waar jouw mogelijkheden liggen op de arbeidsmarkt.
 2. Wat wil ik?
  Hier verkennen we jouw wensen. Een belangrijke fase want je maakt hier bewuste keuzes We brengen in kaart wat je precies verlangt van een werkgever. Welke behoefte je daar wil vervullen? Door inzicht te geven over jezelf creëren we een nieuw perspectief.
 3.  Wat kan ik ?
  Gedurende jouw (werkzame) leven heb jij vaardigheden geleerd die je helpen bij het uitvoeren van je werkzaamheden. Er bestaat daarnaast ook nog zoiets als talent. Dat wat je makkelijk afgaat en zoals iedereen dat kan, denk jij. Wat vind jij leuk om te doen? Kortom in deze fase van de begeleiding gaan we dieper in op jouw kwaliteiten.
 4. Wat (en hoe) vertel ik?
  Als jij jouw wensen en kwaliteiten goed in beeld hebt mag je de arbeidsmarkt hiervan overtuigen. De een ervaart dit als een feest, de ander ziet er als een berg tegenop. Jezelf presenteren in een pitch of sollicitatiegesprek. Welke vragen worden gesteld bij een sollicitatie. En dan praktisch: hoe kun je het daar het best mee omgaan? Sollicitatiebrief, C.V en tegenwoordig vaak een film maken. Hoe doe je dat?

Als resultaat van onze samenwerking maak jij een actieplan. Hierdoor kun jij een actieve wervingscampagne voeren, die gaat leiden naar jouw droombaan.

Werkwijze:

Je hebt vier gesprekken van een uur bij jouw coach op locatie.
de data worden in onderling overleg bepaald.
Je brengt jouw kwaliteiten in kaart.
Opdrachten en/of ideeën krijg je aangereikt.
Je leert jouw verhaal te presenteren met impact.
We maken samen een plan zodat jij jouw campagne kunt voeren.

Praktische investering:

Het hele traject bedraagt € 700,- inclusief BTW. Maar dat hoef jij natuurlijk niet te betalen als jij je op tijd aanmeldt.

HWN

Ben je nu wel overtuigd?

Maak dan een afspraak om het rustig te bespreken!
Top