Coach Nijmegen

Talent laten groeien met een coach in Nijmegen

Wil jij  groeien met een coach in Nijmegen? Talent heeft iedereen! Maar weet je ook hoe je dit het beste kunt inzetten? Een coach kan je hierbij helpen.

Re-Fides Coaching & Advies helpt je dit te bereiken!

Jij krijgt:

  • Een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.
  • Hulp bij het aanscherpen van uw vraag.
  • Een gediplomeerde coach.
  • Geen lange wachtlijsten.
  • Persoonlijk advies.
  • Een positieve benadering.
  • Coaching met humor.
  • Maatwerk én in jouw tempo

 

   

Hier vind je meer over de werkwijze van Re-Fides Coaching & Advies.

Je kant natuurlijk niet wachten om te beginnen!

Coach Nijmegen

Wat is talent eigenlijk?

Natuurlijke aanleg is een begrip dat wordt bedoelt met talent. Iemand die heel mooi kan zingen maar nog nooit zangles heeft gehad noem ik vaak als voorbeeld. Maar als werknemer of ondernemer hoef je vaak niet te zingen. Toch weet je feilloos te benoemen waar iemand goed in is. Maar als het over jezelf gaat is dat lastiger. Herken je dat? Mooi dan is het begin van je talentontwikkeling al gestart. De ambitie om je talent te benutten is een belangrijke drijfveer om te groeien. De volgende stap is om je talent te erkennen en verder te ontwikkelen. Maar hoe doe je dat? Talent heb je, toepassen kun je leren. Met een coach bijvoorbeeld.

Inzicht in je talent.

Om een goed beeld van je talent te krijgen kun je inventariseren waar je nu echt in uitblinkt en het meeste plezier in beleeft. Daarna kun je bekijken welke vaardigheden en kennis je bezit. Op deze manier onderzoek je actief met welke ambities jij je het liefst bezighoudt. Het ligt voor de hand dat je daarmee het beste resultaat voor jezelf behaalt. Maar natuurlijk ook voor jouw onderneming of werkgever. Een geïnspireerd mens maakt nu eenmaal het verschil.

Coach-Nijmegen-talent-leren

Welk resultaat?

Wanneer jij je talenten scherp op je netvlies hebt kun je ze ook beter benutten. Noem het bewust inzetten en uiteindelijk onbewust bekwaam inzetten. Dit heeft voordelen voor de continuïteit van je bedrijf. Je weet dat je het kunt en dat zorgt voor zelfvertrouwen.  Dat klinkt misschien heel eenvoudig maar dat is het zeker niet. In mijn praktijk merk ik dagelijks dat herkennen makkelijker is dan het daadwerkelijk doen. Maar stap gewoon in het voetlicht en doe waar je goed in bent. Je zult ervaren dat je eigen gedachten vaak niet kloppen. De werkelijkheid is vaak veel vriendelijker. Durf de stap te nemen en je groeit.

Zie ik je binnenkort persoonlijk om te bespreken waar ik je bij mag helpen. Waarde toevoegen, door en met een coach in Nijmegen en omgeving. Dat wil jij toch ook?

"Ik heb geen speciaal talent. Ik ben slechts nieuwsgierig. "- Albert Einstein

Met deze organisaties werkt Re-Fides Coaching & Advies samen:

Wil jij jouw talent verder ontwikkelen?

Is groei voor jou ook belangrijk? Mentaal of emotioneel het kan!
Top