Business coach Arnhem

Business coach in Arnhem en omstreken

Jij bent jouw bedrijf begonnen omdat je het leuk vindt en omdat je ergens goed in bent. Of je nu een beginnend of gevorderde ondernemer bent, je staat je wel vaak alleen bij het maken van beslissingen. Wat is dan de juiste beslissing en hoe kom je daarachter? Uitstelgedrag en de waan van de dag kunnen zorgen voor verminderde focus, vermoeidheid en onrust. Je daadkracht vermindert zienderogen. Maar dat kan ook anders. Je hoeft het niet alleen te doen. Als business coach in Arnhem sta ik je bij.

Ondernemen is meer dan alleen het uitoefenen van je vak. Er komen meer aspecten om de hoek kijken. Voor je het weet verzand je in allerlei tijdrovende zaken die je niet leuk vindt. Daardoor heb je minder tijd om dat te doen waarmee jij je geld verdient. Je hebt dan behoefte om met iemand te sparren. Scherpe doelen stellen en een aanpak om ze te bereiken. Ik kan je daarbij helpen. Via business coaching in Arnhem en omstreken help ik ondernemers om weer focus aan te brengen.

Remco Vonk

 

Wie is de business coach?

Mijn naam is  Remco Vonk. In 2016 heb ik Re-Fides Coaching & Advies opgericht en heb sindsdien diverse ZZP’ers en MKB-ondernemers geholpen. Het uiteindelijke doel is om hen weer met plezier in en aan hun bedrijf te laten werken. Daarbij kan het gaan over inspiratie, drijfveren en hardere doelen. Sinds 2018 begeleid ik ook startende ondernemers voor de Startversneller. Van begin af aan helpen opbouwen is enorm leerzaam.

Ik help je graag op het gebied van verkoop, klantbeleving en risicomanagement. Samen met jou als ondernemer maar ook met jouw medewerkers. Het is voor jou als ondernemer goed om een duidelijke richting op te gaan. Wanneer je medewerkers in dienst hebt is van belang dat ook zij begrijpen wat hun bijdrage is aan het succes van de onderneming. Zo ben ik als bedrijfscoach in Arnhem actief om bij diverse bedrijven aangename werkplekken te helpen maken, waar je kunt leren en groeien. En dat is geweldig om te doen! Neem vrijblijvend contact met mij op om kennis te maken. Wel zo prettig.

 

Nobco-geaccrediteerd

Werkwijze business coach

Weliswaar heb ik meer dan 20 jaar ervaring en kennis opgedaan als professional en ondernemer, toch  verheug ik me elke keer weer op onverwachte mogelijkheden die ontstaan.  Ik heb veel, maar nog lang niet alles meegemaakt. Maar ik heb wel het vermogen om het van een afstand te bekijken. Jouw overzicht is beperkter omdat je er midden in zit. Ik help jou bij het creëren van een oplossing zodat je groeit. De sleutel ligt in jezelf want als je zelf groeit,  groeit jouw bedrijf met je mee.  Hierdoor neemt jouw plezier toe en krijg jij weer meer energie en perspectief.

Tijdens een intake bespreken we alle aspecten van jouw bedrijf en stellen samen vast waar jouw ontwikkeling gewenst is. Als er een match is tussen jouw vraag en mijn aanbod gaan we verder. Dan maken we een plan om jouw gewenste situatie of doelen te kunnen bereiken.

Re-Fides coaching & Advies werkt o.a. samen met onderstaande organisaties:

Top