Bedrijfscoach in Apeldoorn

Bedrijfscoach in Apeldoorn en omgeving.

Het vak van ondernemer kan best eenzaam zijn. Je staat er vaak alleen voor.  Vooral als je grote beslissingen moet nemen. En beslissingen, ik noem ze liever keuzes, zul jij moeten nemen. Jij bent de leider en vaak heeft uitstellen een averechts effect. Is de volgende uitspraak herkenbaar voor je? "Ik laat dit even liggen want ik moet nog deze klant bellen ...." De waan van de dag neemt het weer over van jouw visionaire ideeën. Het zorgt er alleen niet voor dat je stappen maakt.  En van je passie alleen kan je schoorsteen niet branden. Je zult dus een keuze moeten maken. Maar dat hoef je niet alleen te doen. Als Bedrijfscoach in Apeldoorn sta ik je bij.

Stel vragen

Ik stel de juiste vragen die je verder helpen. De scherpte van de vragen zorgt ervoor zorgen dat je een onderbouwde keuze durft te maken.  Natuurlijk heb ik niet alle antwoorden, maar ik lees tussen de regels en luister naar je. Ik heb weliswaar meer dan 20 jaar ervaring en kennis opgedaan als professional bij diverse ondernemingen en de laatste jaren als ondernemer het leven bied telkens weer nieuwe wendingen. Creativiteit en doorzettingsvermogen zorgen steeds weer voor mooie resultaten.

Groei

Door mijn afstand van jouw onderneming heb ik de mogelijkheid anders te kijken.  Als jij er midden in zit is jouw overzicht beperkt. Ik ga je helpen om jouw oplossing vorm te geven. Je bepaalt waar je voor gaat; groeit in omzet, winst, vrije tijd of alle drie tegelijk! Het gaat bij mijn begeleiding niet alleen om het bedrijf. Het gaat ook om jouw persoonlijk ontwikkeling want als jij groeit, groeit jouw bedrijf natuurlijk ook.  Ondernemen is ook voor jezelf zorgen. Samen zorgen we ervoor dat jij weer vreugde beleeft aan ondernemen. In jouw tempo en op jouw manier.

Wil je meer weten hoe ik als bedrijfscoach in Apeldoorn werk en hoe ik je kan helpen?

Neem vrijblijvend contact op en ik vertel je meer.

Wie is de bedrijfscoach?

In 2016 heb ik Re-Fides Coaching & Advies opgericht en heb sindsdien diverse ZZP-ers en MKB ondernemers geholpen. Het uiteindelijke doel is om hen weer met plezier in en aan hun bedrijf te laten werken. Daarbij kan het gaan over inspiratie, drijfveren en hardere doelen. Sinds 2018 begeleid ik startende ondernemers voor de Startversneller. Van begin af aan helpen opbouwen is enorm leerzaam.

Ik help je ook graag op het gebied van verkoop, klantbeleving en risicomanagement. Samen met jou als ondernemer maar ook met jouw medewerkers. Het is voor jou als ondernemer goed om een duidelijke richting op te gaan. Wanneer je medewerkers in dienst hebt is van belang dat ook zij begrijpen wat hun bijdrage is aan het succes van de onderneming. Zo ben ik als bedrijfscoach in Apeldoorn voortdurend actief om bij diverse bedrijven aangename werkplekken te helpen maken, waar je kunt leren en groeien. En dat is geweldig om te doen!

Bedrijfscoach-Apeldoorn

Werkwijze Bedrijfscoach

Om dat vertrouwen in een coachtraject belangrijk is, begin ik altijd met een kosteloos intakegesprek. We maken kennis met elkaar en bespreken jouw doelen en ambitie. Dat eerste gesprek zorgt vaak al voor veel duidelijkheid.  We bespreken alle aspecten van jouw bedrijf en stellen vast waar ontwikkeling mogelijk en nodig is. Tijdens dit gesprek staan we niet alleen stil bij jouw onderneming,  maar ook bij wie jij bent. En meestal ook wie je graag wil zijn. Daarvoor is het noodzakelijk met helikopterview te kijken naar wat er nu is. Als er een match tussen ons is gaan we verder. Dan maken we afspraken voor vervolg sessies van een uur met gerichte acties.  Jouw gewenst situatie of  eindresultaat is leidend voor mijn ondersteuning en daarbij behorende acties.

 

Ik werk samen met de volgende organisaties als bedrijfscoach:

Benieuwd naar hoe ik dingen aanpak als Bedrijfscoach in Apeldoorn? Neem gerust contact op of meld je direct aan voor de gratis strategiesessie. Je kunt daarna besluiten of je door wilt gaan met coaching sessies.

Plan een gesprek met mij als Bedrijfscoach in Apeldoorn

Ervaar of er een klik is!
Top

Wil jij niets meer missen?

Abonneer je dan op de nieuwsbrief!NL Leert door: nieuws

De subsidiepot voor loopbaanadvies voor 2020 is leeg! Voor 2021 is er weer budget vrij gemaakt. Wil je toch al eerder hiermee beginnen, informeer dan naar het speciale aanbod. Zo hou je toch grip op je carrière.

Zoek jij een coach, maak dan nu een afspraak voor een gratis intakegesprek!

Ontdek jouw talent en hoe je dat optimaal leert benutten!

Mail me hier voor een afspraak.