Advies en Sales

Ontwikkeling, daar geloof ik zelf erg in. Succesvolle mensen zijn voortdurend in beweging en zoeken naar verbetering. En zij zoeken ook advies.
Iets drijft hen om vooruit te komen. Dit kan bijvoorbeeld komen door eigen ambitie, zorgzaamheid, overleven of van hogerhand wordt aangewakkerd. Organisaties met een lerende cultuur interesseren me al geruime tijd. Als experimenteren wordt gestimuleerd en de uitkomsten hiervan echt worden gebruikt voor concrete plannen gaat mijn vlam harder branden. Als coach ligt een coachende omgeving natuurlijk voor de hand. Talent ontwikkelen is fantastisch om uit te voeren. Mijn ervaringen in het bedrijfsleven hebben er toe geleid dat ik naast het coachen van mensen, ook andere mogelijkheden voor jouw ter beschikking kan stellen.
De focus ligt bij mij wel altijd op het ontwikkelen en stimuleren van verbeteringen. Ik geef graag advies en help mee bij het uitvoeren van uw beslissingen.

Advies en Sales

Mijn jarenlange ervaring met het adviseren en verkopen van diensten en producten, draagt bij aan jouw succes. Ik ben uitstekend in staat om een verbinding te leggen tussen jouw organisatie en haar klanten. Haar behoeften, de invulling daarvan zijn voor mij uitgangspunten. Door mijzelf in te leven in de situatie van  relaties en hiermee het creëren van wederzijds begrip, versterkt deze relatie. Tenslotte presenteer ik met enthousiasme de gekozen oplossing, die aansluit bij de wensen van deze relatie. Daarmee ben ik in staat succes te vergroten en help ik bij het realiseren van jouw ambities. Heb je ondersteuning nodig bij salesactiviteiten? Dan kun jij mij inhuren.

Advies en coaching bij veranderprocessen

In de afgelopen jaren is verandering of beter gezegd het omgaan met veranderingen, een flinke uitdaging. Markten veranderen, consumenten veranderen. Dat vraagt nogal wat van medewerkers. Het simpelweg benoemen dat jouw organisatie gaat veranderen, zal deze verandering niet vanzelf op gang brengen. Hoe vergroot jij de betrokkenheid van jouw medewerkers? Hoe motiveer jij hen om dat te bereiken wat jullie samen hebben afgesproken. Denk jij na over jullie doelen? Komen die overeen met de werkelijkheid? Welke mogelijkheden hebben jullie om dit te bereiken? Ik denk graag met jou mee.

Meer rendement uit uw onderneming!

Wil ij graag mijn hulp wil bij het verbeteren van jouw onderneming. Dat kan zijn op het gebied van Sales, coachen van medewerkers op hun effectiviteit of begeleiding bij het invoeren van risicomanagement. Neem dan contact met mij op om een afspraak te maken.

Advies en Operational Riskmanagement

Riskmanagement is een mooi begrip! In de praktijk betekent het eenvoudigweg: je gezonde verstand gebruiken en de kennis in jouw organisatie zo goed mogelijk inzetten. Maar hoe doe je dat precies? Na mijn opleiding Risk Management aan de Haagse Hogeschool heb ik dit in de praktijk gebracht bij diverse bedrijven. Heb jij een riskmanager in dienst om dit in goede banen te leiden? Of vindt jouw organisatie dit niet nodig? Dat is prima als jij rustig kunt slapen. Of twijfel jij ook wel eens? Dan wordt het tijd om eens goed na te denken hoe je dit risico kunt beperken. Ik help graag om jullie mensen, processen en systemen risicobewust(er) te maken.

advies en risicomanagement

Top