Advies

Ontwikkeling, daar geloof ik zelf erg in. Succesvolle mensen zijn voortdurend in beweging en zoeken naar verbetering.
Iets drijft hen om vooruit te komen. Dit kan bijvoorbeeld komen door eigen ambitie, zorgzaamheid, overleven of van hogerhand wordt aangewakkerd. Organisaties met een lerende cultuur interesseren me al geruime tijd. Als experimenteren wordt gestimuleerd en de uitkomsten hiervan echt worden gebruikt voor concrete plannen gaat mijn vlam harder branden. Als coach ligt een coachende omgeving natuurlijk voor de hand. Mijn ervaringen in het bedrijfsleven hebben er toe geleid dat ik naast het coachen van mensen, ook andere mogelijkheden voor u ter beschikking kan stellen.
De focus ligt bij mij wel altijd op het ontwikkelen en stimuleren van verbeteringen.

Interim Salesopdrachten

Mijn jarenlange ervaring met het adviseren en verkopen van diensten en producten, draagt bij aan uw succes. Ik ben uitstekend in staat om een verbinding te leggen tussen u en uw klant. Zijn behoeften en de invulling daarvan zijn voor mij uitgangspunten. Door mij te verplaatsen in de situatie van uw relatie en het creëren van wederzijds begrip versterkt deze relatie. Tenslotte presenteer ik met enthousiasme de gekozen oplossing die aansluit bij de wensen van uw relatie. Daarmee ben ik in staat uw succes te vergroten en help ik u uw ambities te realiseren. Hebt u ondersteuning nodig bij salesactiviteiten dan kunt u mij inhuren.

Coaching bij veranderprocessen

In de afgelopen jaren is verandering of beter gezegd het omgaan met veranderingen, een flinke uitdaging. Markten veranderen, consumenten veranderen. Dat vraagt nogal wat van medewerkers. Het simpelweg benoemen dat uw organisatie gaat veranderen, zal deze verandering niet vanzelf op gang brengen. Hoe vergroot u de betrokkenheid van uw medewerkers? Hoe motiveert u hen om dat te bereiken wat u samen hebt afgesproken. Denkt u na over uw doelen? Komen die overeen met de werkelijkheid? Welke mogelijkheden heeft u om dit te bereiken? Ik denk graag met u mee.

Meer rendement uit uw onderneming!

Wilt u graag mijn hulp wil bij het verbeteren van uw onderneming. Dat kan zijn op het gebied van Sales, coachen van medewerkers op hun effectiviteit of begeleiding bij het invoeren van risicomanagement. Neemt u dan contact op om een afspraak te maken.

Operational Riskmanagement

Riskmanagement is een mooi begrip! In de praktijk betekent het eenvoudigweg: je gezonde verstand gebruiken en de kennis in uw organisatie zo goed mogelijk inzetten. Maar hoe doe je dat precies? Na mijn opleiding Risk Management aan de Haagse Hogeschool heb ik dit in de praktijk gebracht bij diverse bedrijven. Heeft u een riskmanager in dienst om dit in goede banen te leiden? Of vindt u dit niet nodig? Dat is prima als u rustig kunt slapen. Of twijfelt u wel eens? Dan wordt het tijd om eens goed na te denken hoe u dit risico kunt beperken. Ik help u graag om uw mensen, processen en systemen risicobewust(er) te maken.

Planning, risk and strategy in business, businessman gambling placing wooden block on a tower

 

Top